Eagle Club muuttaa 1.7. alkaen | Eagle Club

Eagle Club muuttaa 1.7. alkaen

Eagle Club Konepaja muuttaa kesän aikana Train Factory -kiinteistön sisällä uusiin isompiin tiloihin.

Eagle Club Konepajan muuton takia suljemme tilat 1.7. alkaen. Ikävä kyllä tämä tarkoittaa myös sitä, että kaikki heinäkuulle jo tehdyt varaukset peruutetaan.

Avaamme seuraavan kerran syyskuun aikana isommissa tiloissa samassa Train Factory -rakennuksessa. Uusiin tiloihin tulee kuusi normaalia simulaattoritilaa ja kaksi VIP-huonetta, yhteensä siis kahdeksan golfsimulaattoria. Lisäksi baarimme laajeneen ja saamme kaksi terassia, yhden rakennuksen molemmille puolille. Molempiin vippeihin tulee SimWayn ammuntasimulaattorit ja karaoket.


​​​​​​​Onko sinulla simulaattorisarjakortti ostettuna?

Mikäli sinulla on käyttäjätililläsi simulaattoritunteja käytettävänä, niin saat niihin automaattisesti 4 kuukautta käyttöaikaa lisää. Näin sinulla on hyvin aikaa käyttää tunnit uusissa hienommissa tiloissa golf- ja ulkoharjoittelukauden jälkeen syksyllä.


Minne Eagle Club Konepaja muuttaa?

Muutamme Train Factoryn Maalaamo-siipeen. Eagle Club Konepajalle tulee olemaan kulku sekä sisäpihan Konepajanpasaasin puolelta, että Traverssikujan puolelta. Jatkossakin parkkihalli on asiakkaittemme käytettävissä.

Asiakaspalvelu avoinna koko kesän!

Mikäli sinulla tulee jotain kysyttävää mihin tahansa Eagle Club Konepajaan liittyvään asiaan tai haluat tarjouksen tapahtumallesi syyskuusta eteenpäin, ole yhteydessä Eagle Club Konepajan asiakaspalveluun. Asiakaspalvelumme vastaa myös kesän aikana.

e-mail: asiakaspalvelu@eagleclub.fi
puhelin: 050 511 3006