Virtuaalipelit - koe upeat elämykset! | Eagle Club

Virtuaalipelit Eagle Club Konepajalla

Tutustu pelivalikoimaan ja kysy tarjous teidän porukalle nyt!

Virtuaalitodellisuutta voit kokea nyt myös Eagle Club Konepajalla

Virtuaalitodellisuus on arjen rajoja rikkova tapa pelata tai kokea elämyksiä. Virtuaalitodellisuuslasit heittävät pelaajan keskeiseksi osaksi peliä, ja luovat todentuntuisen ympäristön virtuaaliseen maailmaan. VR-lasien lisäksi käytössäsi on ohjaimet, joiden avulla voit ampua, kiivetä sekä tarttua esineisiin. Avoin tila simulaattoreissamme luo turvallisen ympäristön ottaa ensiaskeleet virtuaalitodellisuuden seikkailuihin!

Virtuaalitodellisuus ei katso käyttäjän ikää - pelien ja elämysten parissa viihtyy niin lapset kuin aikuisetkin!

Valikoimastamme löydät sopivaa sisältöä aina rauhallisista luontoretkistä rytmipeleihin ja räiskintään. Koko valikoimamme löydät alta. Eagle Club Konepajan virtuaalitodellisuuspeli- ja elämysvalikoima sopii täydellisesti lisäohjelmaksi golfin tai ammunnan ohelle niin polttareihin kuin yrityksen virkistyspäiväänkin - kysy tarjous teidän porukallenne!

Laitteiden varaus onnistuu asiakaspalvelumme kautta.

Peli- ja elämysvalikoima:

Vuokrattavissa on yhdet PS VR2 laitteet, sisältäen koko pelivalikoiman, ja henkilökuntamme on paikalla opastamassa teitä virtuaalitodellisuus-laitteiden käytössä.

Drums Rock

Drums Rock on rytmipeli, jossa pääset soittamaan tunnetuimpia rokkibiisejä! Pysy rytmissä ja kerää pisteitä - pääsetkö rikkomaan ennätykset?

Kayak Vr Mirage

Tiedätkö miltä tuntuu meloa kajakilla troppisissa vesistöissä, Norjan vuonoilla tai aavalla merellä? Kayak VR Mirage -pelissä pääset tutustumaan ympäröivään luontoon rauhassa meloen - tai mittaamaan nopeuttasi vaudikkaissa melontakisoissa!

Pistol Whip

Räiskintäpeli, jossa etenet niin pitkälle kuin pysyt elossa! Nurkan takaa, kattojen päältä tai suoraan edetstä yllättävät hahmot ampuvat sinua kohti, ammu heidät ennen kuin kuolet! Tässä pelissä ei vauhtia puutu, ja se koukuttaa mukaansa heti alkumetreiltä asti!

Thumper

Thumper on peli rytmissä pysyvälle ja vauhtia rakastavalle tyypille! Kulje rataa pitkin rytmissä, jos myöhästyt - peli on menetetty! Useat eri tasot luovat haastetta niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin pelaajalle - tasoasi voit mitata loppuvastuksia vastaan!