Sarjakortit -30 %! | Eagle Club

Sarjakortit -20 % syyskuun ajan!

Simulaattorikauden sarjakorttien ennakkomyynti on käynnissä - nappaa itsellesi edullinen sarjakortti nyt -20 % alennuksella!

Uusi ja isompi Eagle Club Konepaja aukeaa lokakuussa

Uusissa tiloissamme tulee olemaan 6 normaalisimulaattoria sekä 2 VIP-huonetta, joissa harjoittelu onnistuu yksin sekä porukalla. Avaamme ovet lokakuun aikana, ja myymmekin nyt sarjakortit ennakkoon 20 % alennuksella normaalihinnasta. Sarjakortit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä, joten näillä edullisilla tunneilla harjoittelet vielä keväälläkin.

Nauti siis simulaattorikaudesta harjoitellen laadukkaissa & entistä isommissa simulaattoreissa, jotka on varustettu TrackMan-simulaattoreilla ja isolla screenillä. Simulaattorista löydät pallot ja tiit harjoittelun tueksi, ja mukanasi voit tuoda omat mailat tai halutessasi vuokrata ne meiltä (10 € / setti).

Sarjakorttia voit hyödyntää myös VIP-huoneen varaukseen pienellä lisämaksulla:

  • ma-to 15 € / h
  • pe-su 20 € / h

Lisämaksu maksetaan Eagle Club Konepajan baariin.

Katso alta kaikki sarjakorttivaihtoehdot ja osta omasi nyt!

Tarjoukset ovat voimassa syyskuun ajan.


Simulaattorisarjakortit

Vaikka tätäkin golfkautta on vielä reilusti jäljellä, kannattaa jo valmistautua myös tulevaan simulaattorikauteen. Osta edullinen sarjakortti ennakkoon jo nyt ja treenaa läpi syksyn ja talven huippuolosuhteissa TrackMan -simulaattoreissa.

Tarjoukset voimassa 30.9.2024 saakka.