Eagle Club Golfkurssit | Eagle Club

Golfkursseja jokaiselle tasolle

Vielä ehdit mukaan kevään kursseille!

Eagle Club tarjonnassa myös golfkursseja PGA pro Kristiina Lassilan sekä Pro Mikko Imposen johdolla. Valitse itsellesi sopiva kurssi valikoimastamme ja ilmoittaudu mukaan. Kursseille otetaan mukaan maksimissaan 4 pelaajaan ja niillä tulee olla vähintään 3, jotta toteutuvat.

Opettajilta voi varata myös yksityisopetusta Eagle Club Konepajan tiloihin. Yksityistunnin voit ostaa verkkokaupastamme, ja ajankohdan voit sopia suoraan Pron kanssa.

Kevään 2024 kurssit on myynnissä verkkokaupassamme nyt!

Kristiina Lassila

Kristiina on suorittanut PGA pro opinnot Ruotsissa vuonna 2019. Hän on toiminut prona mm. Nevaksessa, Kotojärvellä ja Kurkissa.

Kristiina ei ole taustaltaan aivan tavallinen PGA Pro. Ennen pro-opintojaan hän ehti valmistua kauppatieteen maisteriksi pääaineinaan markkinointi. Kolmivuotiset pron opinnot hän suoritti Ruotsissa. Ennen proksi ryhtymistä Kristiina on pelannut kilpaa ensin Finnish Junior Tourilla ja sitten Finnish Tourilla.

Opetusta on tarjolla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kysy myös yksityistunteja Eagle Clubille.

kristiina@klgolf.fi
+358 50 342 4318

Mikko Imponen

PGA Golf Professional Trainee, Golf Talmassa prona ja juniorivalmentajana. Golftaustaa on kertynyt jo yli 20 vuoden ajan ja golfia pelataan +0,7 tasoituksella.

Mikolla on monipuolinen urheilutausta lumi- ja rullalautailussa, pesä-, jää-, sulka- ja kaukalopallossa judossa sekä snookerissa.

Hän on toiselta ammatiltaan huonekalupuuseppä.

Kysy myös yksityistunteja Eagle Clubille.

+358 45 174 8447


Kevään 2024 kurssit - ilmoittaudu mukaan nyt!